Книга за посетители

www.esii.pl

Cytat | 28.12.2016

Best Regards

споделен опит

Тодорка Ташева | 30.09.2014

Отново радостна новина, днес получих благодарности от моя клиентка на която препоръчах продуктите от АкваСорс вече е здрава и се чувства прекрасно! Чакаме с нетърпение следващият продукт и той ще е Остеофорте......... Приятели, знаете ли, това споделяне ме прави още по уверена и силна,че помогнах на една отчаяна съпруга, майка и баба на прекрасно внуче,ами какво по-хубаво от това да кажеш,благодаря ти ме изправи на крака!!!!!! Щастлива съм! За контакти ми пишете на имейл tasheva_todorka@abv.bg ще се радвам да споделя свои опит и с вас....

споделен опит

Тодорка Ташева | 05.09.2014

Здравейте, бих искала да споделя нещо изключително важно за мен, като дистрибутор на Аквасорс,На моя позната и открили -Остеопороза и докторите и казали,че няма лечение това заболяване,Започна да пие Афа и в продължение на 20 дни жената днес ми сподели,че няма болки и се чувства много добре.Дори още не е пила продукта Остеофорте, нямам думи,Афа е шампион по качеството......Благодаря ви Аквасорс, продукта Афа е вълшебен продукт! За контакти пишете ми на имейл: tasheva_todorka@abv.bg

споделени ползи

от Антония Петкова | 17.08.2014


Здравейте , реших и аз да споделя за ползите от храните на AQUASOURCE . Преди време имах проблеми с месечния цикъл , беше нередовен закъсняваше ми с по 3 до 6 месеца , но откакто промених начина си на живот - спортуване , хранене и хранителните добавки всичко се нормализира.
това което приемам е по една капсула зелена енергия и една капсула морска енергия на ден + 15-20 капки есенциални мастни киселини . в самото начало започнах с по 2 капсули и от двете и след това преминах по една на ден от всяко.
също така мога да кажа , че ноктите ми спряха да се цепят , косата ми е по здрава и кожата ми е по свежа .
така, че приятели тези добавки наистина си заслужават , пробвайте и няма да съжалявате !
УСПЕХ!!!

споделено от дистрибутор

Тодорка Ташева | 17.08.2014

Antoniq Petkova нека повече хора да знаят за ползата от храните , по добре да си дават парите за нещо природно отколкото за химия , вярно неможе да има мигновен ефект , но след малко време и резултата е налице , ти много добре знаеш в началото ме тъпчеха с какви ли не хормони и боклучи и след спирането ефекта им всичко на нов глас

за контакт с мен

Тодорка Ташева | 12.08.2014

Ако някой се интересува от повече информация от ползите на продуктите , моля да ми пише на имейл tasheva_todorka@ abv.bg:

Благодарност

Тодорка Ташева | 12.08.2014

Вчера получих благодарност от моя приятелка, затова,че след приема на нашите водорасли, получила е облекчение на болки от възпален нерв по крака и , сънят и се подобрил, и започнала процеса чистене....... Сподели още,че се чувства по различен начин от преди,спряла е лекарствата предписани от доктора,от които няма никакви облекчения а напротив болките в крака и се засилвали.Решихме да започне с 3бр капсули АФА на ден докато достигне до 8бр. На седмия ден жената вече спи нормално и болките по крака и са по-слаби.Благодаря ти приятелко,че ми повярва, благодаря за прекрасните отношения които сме изградили.........ами какво по-хубаво от това да виждам усмивката по лицето и...........ами разбира се радостта е още по-голяма и за двете ни. Извода е:Вярвайте на този чудесен дар от природата! Искам и да добавя, че ако не бях срещнала Мими по пътя си аз нямаше да познавам тези прекрасни продукти на АКВАСОРС!

Успешен опит с кисти!

Мария Тенчева Стоянова | 22.05.2014

Имах 9мм киста на щитовидната жлеза, след приема на продуктите на Аквасорс в комбинация-суперантиоксидант, течно злато и крема муун райз,за три месеца кистата стана на 2мм.

благодарим ти Мими

привет от групата | 29.10.2013

поздрав от Старозагорската група, утре сме пак на кафе, липсваш ни,,хайде присъедини се към нас.Където и да си,съчетай приятното с полезното и не забравяй за приятелите си.....Успех!

Ре: благодарим ти Мими

Дора | 04.08.2014

И АЗ ТИ БЛАГОДАРЯ, ДОРЕ! за мен е чест, че се познаваме и работим заедно! възхищавам ти се за всичко, което правиш, за да помогнеш на хората около теб! поздравявам те и те обичам!

1 | 2 | 3 >>

Да се вложи нов материал