СПОДЕЛЕНИ ПОЛЗИ

Продуктите на АкваСорс помагат на нашите тела да извършват чудесата си и те са безброй. 

Най-новите получени ползи през изминалата година накратко:

Здравейте!Казвам се Мариaна Кръстева и съм майка на 2 момичета на 4,5г и 1.3г.Започнах да давам от продуктите на Аквасорс на голямото ми момиче поради честото и боледуване преди време.Не съм привърженичка на лечението с антибиотик и винаги съм търсела различни иновативни начини за справяне с болестите.Имам приятелка хомеопатка,която дотогава се грижеше за здравето на детето ми,понеже доста често я търсих заради здравословните проблеми.Започнах да давам Колактив 3 и Зелена енергия първоначално с ясната идея че трябва да чакам резултати във времето.Знам, че няма магическо хапче с което детето ми да не боледува,но като родител от мен зависи не как ще го лекувам,а как ще му изграждам имунитет.Редовно вече почти 2г давам Зелена енергия и виждам как детето ми изкарва на крак вирусите ,които постоянно разболяват децата в детската градина.Увеличавам дозите ,когато усетя че има проблем ,за да и повдигна имунитета и мога да се похваля че антибиотик не сме пили повече от 1,5г . Сега се обаждам на приятелката ми хомеопатка само да се чуем за кафе,но не и по болест.Просто вече виждам резултатите от постоянството ми.Когато малката ми дъщеря беше на 1месец и 10 дена беше с зачервено гърло и температура и знаех ,че ако отида при личния лекар ,веднага ще ми изпише антибиотик.Тъй като имах поглед и резултати с продуктите върху каката,реших да пробвам и да дам на малката Колактив 3 и Афа с които да стопираме развитието на зараждащата се болест.Разминахме се без антибиотик за моя радост за 3 дни с продуктите.На по късен етап 2 пъти ми прави Херпангина ,но вече си знам какво да правя.Давам в по големи дози Колактив 3,Зелена Енергия и Плодова енергия и за почти 48ч всичко се нормализира без прием на антибиотик.Всеки ден давам на децата си Зелена Енергия профилактично по 1 капсула ,намерила съм си и начин да я приемат по лесно,като я слагам в чаша кисело мляко и добавям и мед.

- Здравейте! От 38г имам псориазис, който получих по време на студентските години,точно преди един изпит за който бях много притеснен и от стреса тогава изби и псориазиса.През годините съм пробвал най различни методи за излекуването му предписани от многото лекари при които ходих,но всичко което ми беше предписано кремове и мазила имаше ефект само за периода в който ги мажа.Спра ли да ги ползвам и ефекта вече го нямаше и всичко започваше отначало.И така един дъщерята на моята съдружничка се обади,че ползва продуктите на Аквасорс и имало продукти,които биха повлияли много добре псориазиса и препоръчани от д-р Петър Найденов по програма.Бях пробвал какво ли не ,просто щях да пробвам поредното нещо за което бях чул и ми обещаваха подобрение.Започнах според схемата с Лесно начало,КЕМК и Колактив 3 и на първия месец моята фризьорка и направи впечатление, че кожата на главата ми е по различна,което показваше че нещо започваше да се случва. Продължих по схемата за 2 и 3 месец и това ,което се случи при мен беше че нямах вече плаки и започна да ми расте нова кожа .Стана видимо за всички около мен че имам голямо подобрение и това ми даде стимул и след като свърши програма за псориазиса да продължа всеки месец да си ползвам продуктите ,за да си поддържам едно добро ниво на здраве.През това време внучката ми имаше атопичен дертамит,за който търсихме решение.След консултация започна да пие бифидус,Колактив 3,течна АФА и КЕМК и засега този проблем отшумя и не се е проявявал.Сега внучката ми  и всчки вкъщи пием само профилактично от продуктите за имунитет."

- "...трудно ми е да опиша как се чувствам! Аз съм майка на 10 годишно дете с дислексия. За 2 месецас АФА/1 грам на  ден/ и пробиотици/през първия месец/ дъщеря ми показа отлични резултати на класните по български и английски!!! Това беше немислимо досега! Сега тя сама си купува речници и се затваря да учи английски в стаята си! Продължаваме с проффилактични дози всеки ден. Основно АФА, добавям и КЕМК, и Морска енергия, дъщеря ми много я харесва:) Аз също започнах да пия профилактично АФА и това-онова покрай детето, чувствам се прекрасно, за здравословните ползи ще ви държа н течение:) Огромно благодаря!"

- "...направо не мога да повярвам - алергията, заради която бях само на картофи и ориз и въпреки това получавах пристъпи до задушаване и притискане на сърцето, ми се оправи за 1 месец със само 1 продукт!!!! Алоефреш, за който ми сподели моята маникюристка!!!! продължих до изчистване на тялото и вече просто редовно похапвам суперхрани:) и цялото ми семейство, разбира се..."

- "...след операция от папилома вирус /с най-тежките показатели/ и пълно объркване как да продължа, попаднах на 1 лекция за здраве, запалих се и реших да опитам. Стриктно спазвах указанията и препоръките, увеличавах количествата на суперхраните, минах на суровоядство и за 2,5 месеца изумих и себе си, и лекарите! Отлични изследвания, минаха ми алергията и синузита, които имах от дете, червата ми най-после заработиха нормално и още ред "дреболии", с които бях така свикнала, (е дори не забелязвах! БЛАГОДАРЯ! Всеки ден си ядем супехраните всички вкъщи, това е разумният начин да сме здрави! Пропуснах: кариесите ми от 2 години стоят на едно и също положение без да мръднат, наблюдавам ги! Синът ми си счупи крака и раната от операцията зарасна толкова бързо, че изуми лекаря! 0885 669 383 И.Стойчева"

- "...бяха ми казали, че до живот ще пия тежки лекарства /с много странични ефекти/ заради непрекъснатото ми разстройство, диагноза уцерозен колит. С голямо недоверие започнах пробиотиците, суперхраните и суперантиоксаданта на АКВАСОРС /просто вече какво ли не бях пробвала/ Вече съм напълно здрава, даже без алергии, цялото ми семейство също вече ядат суперхрани и децата ми имат суперпостижения в училище и спорта!! Усмихвам се и помагам и на други хора да открият чудото на собственото си тяло! 0898516438 Ася Миленкова"

-"...отдавна съм пенсионер и стигнах до суперхраните след операция от рак на дебелото черво. Вече изцяло се поддържам със суперхрани, не съм много стриктен, но се научих да усещам тялото си и да увеличавам дозите им при нужда - главоболие, грип, световъртеж, преяждане, играене на кръвната захар и пр. до отстраняване на дискомфорта...."

-"...прочетох за оправената розацея и реших да опитам. образованието на фармацевт ми помогна да бъда стриктна и последователна. направих изчистване на тялото, на розацеята това не се отрази видимо, но усетих промяна и продължих. децата се разболяха и опитах съветите за бързо преминаване на грипа и неразположенията с увеличаване на количествата суперхрани, стана!  Продължавам ежедневно със суперхраните, включих и Колаген, а розацеята започва да избледнява!!!! Децата ми са здрави - едното премина през бъбречна криза, а другата свиква безпроблемно с детската ясля! Аз самата след неколкодневни остри бодежи отдясно се оказа, че изхвърлям камък 3мм от бъбрека!!! Изследванията ми бяха перфектни - без никакви сигнали за възпаление, с хемоглобин 140! БЛАГОДАРЯ, АКВАСОРС!  Искам да успея да помогна на повече хора..."

Тук публикувам състоянието на една моя дистрибуторка и вече смея да нарека приятелка:) просто е много цветна:)):

Todorka TashevaПриятели на Суперхраните в Стара Загора
1 ноември в 19:25 · Stara Zagora · · 
Реших да споделя нещо важно с вас, от толкова дълго време го мислих,че всеки може да разкаже своята история..Накратко споделете вашите истории: започвам аз с моята,която е от преди няколко години, и промени коренно моя живот.Знаете че, въздуха,водата, храната всичко ни е замърсено и ние сме болни, не от това че дишаме мръсния въздух, ядеме Храни с Е-та и пиеме водата която не е чиста , а от това,че нямаме здравна култура.Една от тях бях аз,страдах от години от колит, фарангит, розацея, алергия, гъбички по ноктите. За мен ходене по докторите беше нещо нормално.........обикаляне по кабинети аптеки и обратно....... Това не бяха страшни болести си казвах,, докато не срещнах случайно една жена и ми заговори именно за тези живи диви храни....... .. След няколко дни,/ нали имах фарангит/ си загубих гласа, реших да звънна на Мария/ жената с която се бях запознала/ и да искам съвет какво да правя.Моите думи бяха, давай бързо да решим този проблем с гърлото и гласа/ аз направо шепнех/ за да се оправя.Предложи ми да започна по нейни препоръки с Алое фреш и.......повярвайте, какво беше учудването ми за това,че след няколко дни си възвърнах гласа.Започнах да пия АФА ,ЕМК, ЗЕ,Колактив Антиоксидант.........и..... ,много бях поразена от ефекта на тези продукти и те станаха част от ежедневието ми. Докторите ми бяха казали,че розацеята няма да ми мине, аз не само си оправих външния си вид няма и следа от нея, но и се разхубавих като жена, колкото и нескромно да звучи. Включих се към екипа на Аквасорс и от това по0-хубаво няма, да сме здрави и да си купуваме продуктите с 30% по евтини ........ а защо не и да помагам на много хора да са здрави.........Благодаря на Мария, без нея нямаше да се случи всичко това с мен,благодаря на Аквасорс,че ни дава възможност да храним телата си с живи диви храни а това са Водораслите......Това е част от моята история, ако някой се интересува повече да ми пише на лични

За краткост подбрах характерните случаи и продължаваме с тях:

 • "Пенсионер съм, на 78 години и си купувам малко продукти, пия ги в малки дози и въпреки това - не ме хваща грип вече 3-та година, намалих постепенно единиците инсулин, които си слагам от 1984г., престанах да се потя непрекъснато, зрението ми се запзва на същото ниво без да намалява въпреки глаукомата, отначало намалих до минимални  количества хапчетата за кръвно и сърце, а от 6 месеца ги спрях...Благодаря!"
 • "...от години /аз съм на 33!/ имам най-различни проблеми със здравето и на нито един не успяха да сложат точна диагноза! ..спрях да боледувам през зимата, изчезнаха пъпките от лицето ми, преодолях вагиналните гъбички, нямам странни и неподлежащи на диагностициране болки и  НАЙ-ВАЖНОТО!!! ЩЕ ИМАМ БЕБЕ!!! Толкова бях изненадана, не можех да повярвам! Почти никакви проблеми с бременността ми за разлика от момичетата по женските консултации, които не приемат продуктите на АкваСорс...."
 • "--от стрес получих автоимунно заболяване, което не само ми пречи здравословно, но и професионално при това според лекарите не можех да раждам повече. позволявах си минимални дози от суперхраните с месечните промоции.  ВЕЧЕ ИМАМ СИН. Той е на 10 месеца и още го кърмя. Родих БЕЗ НИТО ЕДИН ШЕВ!!! е, бебчо си е бебе - и поплаква, и не спи заради зъбките, но всичко си се разминава по естествен начин..."
 • "..синът ми си оправи синузита след 2 седмици с препоръчаната комбинация продукти, които подбрахме съобразно моите доходи.."
 • "..на 3-я ден със само 1 продукт се оправиха спадналият ми глас, обривът около носа и вечната ми хрема. със същия продукт до края на месеца се повлия положително и окончателно 20-годишният ми колит. пия продуктите вече година и половина - смъкнах без усилия 10 килограма, спортувам въпреки възрастта, ставите ми не създават проблеми, а усмивката не слиза от лицето ми ..."
 • "..с различни комбинации на продуктите на АкваСорс за 3 месеца успях да се възстановя след сложни кардиологични операции и продължавам да поддържам ежедневно здравето си с тези продукти..."
 • "...внучката ми имаше алергична кашлица и трябваше да пие 6 мес. Кларитин. Оправи се окончателно след 2-я месец...
 • "...куцах от болка. Започнах препоръчания прием и болката изчезна след втората седмица, но продължих да пия в редуцирани количества до пълното ми възстановяване.."
 • "...съпругът ми се възстанови напълно след 4 байпаса. Вече е на профилактични дози от суперхраните и не пие никаква синтетика.."
 • "...баща ми се възстанови изключително бързо и без допълнителни увреждания след микроинсулт..."
 • "...повръщах всеки ден от 15 години насам. след 3-та седмица от пиенето на подуктите на АкваСорс повръщането спря..."
 • "...спасих се от кюртаж заради силен кръвоизлив, който не се повлия нито от хапчета, нито от инжекции..спря на 2-я ден..."
 • "...детето ми беше със съмнения за забавено развитие...след 2 седмици изкара 5 на класното по математика..."
 • "...съпругът ми възстанови увредените си нервни окончания на шийните прешлени и си реши още много проблеми със схващане и страхотни болки още на втората седмица от приема ..."
 • "...майка ми лежеше с псориазис в последна фаза в болница...повлия се на 3-я ден за изумление на лекуващия лекар..."
 • "...след безуспешно лечение на поликистозни яйчници стигнах и до нашите продукти. Изумително - след гинекологичен преглед на третия месец от употребата им вече нямах никакъв проблем..."
 • На фона на гореизброеното оправянето за няколко часа от грип изглежда  дребно, но пък се случва на всеки опитал:)))

МОИТЕ ЛИЧНИ

1. От 16 години вкъщи пием АФА, а от 5 години на практика всичко и по много. Слава Богу, проумях, че живея само и единствено в тялото си и спестяването от здраве ми излиза много скъпо!!!:) жива съм, че даже и здрава!!! на 50 години тялото ми работи като Мерцедес за разлика от 20 годишната ми възраст, когато тресеше и пуфтеше като Трабантче:))) Реших си следните проблеми:

 • приключих с антибиотиците, защото не се разболявам от гърло, кашлици и пр. /бях антибиотично дете, докарано до обриви от антибиотици/
 • приключих и със самоубийствените синтетични хормони, защото се нормализира хормоналният ми баланс!!! Даже въобще забравих за кистозни яйчници, кръвоизливи и пр. странни диагнози!
 • на "стари" години кожата и косата ми станаха нормални, а не чупливо сухи, както досега. забравих и за неизвестно откъде появилите се синини и спукани капиляри, а тези, които си имах от 18 годишна почти изчезнаха!!! Говорете ми пак за възрастта!!:))))))
 • вече съм усмихната, самоуверена, жизнерадостна - благодаря ти, Господи, забравих за депресиите, апатията, анемията, гастрита, колита и пр. ежедневни оплаквания на българката! Ха,  почти да пропусна пародонтозата, хроничния цистит и гъбичките!!! Как да не ги забрави човек с кеф!!!

Реших следните проблеми вкъщи:

 • преди 16 години 8 месечно непрекъснато боледуване от пневмония на двете ми деца!!! 8!!! /сигурно построихме 1 хале на ЦибаГайги!!!/ Оправиха се за 2 седмици със Зелена енергия, мед и билки /последните 2 неща давах и 8-те месеца заедно с медицинското лечение!/
 • преодоляване на агресивни и депресивни състояния през пуберитета /и извън него:)))/, акне и проблемна кожа:)
 • преодоляване на менструален кръвоизлив вследствие на кистозни яйчници на дъщеря ми и нормализиране на цикъла
 • предотвратяване на прием на бетаблокери от съпруга ми /изписват ги за сърце и са изключително опасни за здравето на хаотични хора:)/, той продължава да пуши по 3 кутии на ден:(

Ами аз приключих, за тези проявени повреди знам. Кой знае колко още ядове и болка са ми спестили чрез профилактика без специално да разбера! БЛАГОДАРЯ за "СЛУЧАЙНАТА" среща с АкваСорс! Доверете се, винаги помагат и със сигурност носят много допълнителни ползи и бонуси!:)