СИСТЕМА ЗА РАБОТА

БЪРЗО, ЛЕКО, ЗАБАВНО, СТАБИЛНО И УСПЕШНО! Това е нашата работа с АкваСорс:) Всеки от нас изгражда собствения си бизнес с бизнес партньор АкваСорс - межднародна холдингова компания с 20 годишно възходящо развитие и най-добрите продукти на пазара /просто са най-доброто от природата, нищо лично:)/ и разрастващ се пазар поради вече реалната остра нужда от ежедневна профилактика със суперхрани! За да стане реалност, ето и нашата система за работа. Както ще видите, не може без личния контакт и спонсора, така че, моля, когато го избирате, харесвайте го :)

1. СПИСЪК

2. ПОКАНА

3. 15-минутна отсяваща среща 2:1

4. ПРОСЛЕДЯВАНЕ

5. СЕДМИЧНА СРЕЩА/ДОМАШНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ /натискате копчето на компютъра и тръгва:))))/:

6. ГРУПОВА/ГРАДСКА СРЕЩА с по-широка и обхватна презентация пред повече хора

А вече и по Интернет, от дома, системата за допълнителни доходи работи безотказно за всички желаещи да я прилаат отговорно. Намерете ме във Фейсбук Бизнесът от вкъщи/по Интернет - взможности и предимства  https://www.facebook.com/groups/518976374941644/?fref=ts

Това е! Обучението става за 1 седмица! Абсолютно реална и постижима от всеки възможност на 3-я месец да е вече с доходи от 500-700лв/месец! Само да пожелаете!:) И това е само началото! Положили сте заедно със спонсора си една стабилна основа за растеж и развитие, при това вашето собствено! Оттук вече е само напред и нагоре:) Добре дошли на всички желаещи и УСПЕХ!

https://www.youtube.com/watch?v=cfms4Ww2Q2U -на английски

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=DxOpNCNIAik - на български